Συνολικά 7.544 ελέγχους διενήργησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία - 20 οι καταγγελίες

Συνολικά 7.544 ελέγχους διενήργησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία - 20 οι καταγγελίες

Συνολικά 7.544 ελέγχους για εφαρμογή των διαταγμάτων σε σχέση με τον κορωνοϊό διενήργησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία παγκύπρια, προβαίνοντας σε 20 καταγγελίες. Καμία καταγγελία δεν καταγράφηκε στις Επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Μόρφου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.672 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν επτά καταγγελίες, στη Λεμεσό 2.142 χωρίς καμία καταγγελία, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 638 έλεγχοι και οι καταγγελίες ήταν έξι.
 
Στην Επαρχία Πάφου από τους 1424 ελέγχους δεν προέκυψε καμία καταγγελία, στην Επαρχία Αμμοχώστου σε 618 ελέγχους προέκυψαν επτά καταγγελίες και στην Επαρχία Μόρφου καμία καταγγελία σε 537 ελέγχους.
 
Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας διενήργησε 475 ελέγχους και η Λιμενική Αστυνομία 38, χωρίς καμία καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.