ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εύσημα στους διασώστες ασθενοφόρου του ΓΝ Πάφου για διάσωση νέου

Τα εύσημα στους διασώστες ασθενοφόρου του ΓΝ Πάφου για διάσωση νέου

 

Τους διασώστες ασθενοφόρου στην Πάφο για την επαγγελματική τους δουλειά που συνέβαλε να σωθεί ένας νέος άνθρωπος, συγχαίρει ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ Ιωσήφ Μουτήρης.

Σε ανακοίνωση του ο Δρ Μουτήρης ανέφερε πως ασθενής μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί σήμερα στο ΓΝ Πάφου, κατόπιν κλήσης, λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής ενώ κατά την διαδρομή το πλήρωμα ασθενοφόρου του παρείχε τα απαραίτητα μέτρα ανάνηψης. 

Σύμφωνα με τον Δρ Μουτήρη ο ασθενής επανέκτησε την καρδιακή λειτουργία στο ΤΕΠ, μετά από επίμονη προσπάθεια, διασωληνώθηκε και διενεργήθηκε ΗΚΓ, υπερηχογράφημα και αξονική θώρακα-εγκεφάλου, ενώ μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού για επείγουσα στεφανιογραφία. 

Ο Δρ Μουτήρης αναφέρθηκε στην σημασία της ταχύτητας ανταπόκρισης του ασθενοφόρου, το οποίο έφθασε εντός ολίγων λεπτών από την κλήση, στο επίπεδο εκπαίδευσης στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη του προσωπικού, στην παρουσία σύγχρονου εξοπλισμού και στην ετοιμότητα γενικά ενός γενικού Νοσοκομείου να ανταποκρίνεται στα δύσκολα περιστατικά.

ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top