Το ζεύγος Μπάιντεν ανακοίνωσε τον θάνατο του «πρώτου σκύλου» Τσαμπ

Το ζεύγος Μπάιντεν ανακοίνωσε τον θάνατο του «πρώτου σκύλου» Τσαμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν ανήγγειλαν τον θάνατο του σκύλου τους Τσαμπ, «μόνιμου και αγαπημένου συντρόφου» επί 13 χρόνια. 

«Στις χαρούμενες στιγμές μας και στις ημέρες της μεγαλύτερης λύπης, ήταν εκεί μαζί μας, ευαίσθητος σε κάθε ανείπωτο συναίσθημα και συγκίνηση. Αγαπάμε το γλυκό, καλό μας αγόρι και θα μας λείπει για πάντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Μπάιντεν.

Ο Τσαμπ ήταν το ένα από τα δύο γερμανικά ποιμενικά που ζούσαν με το ζεύγος Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Το δεύτερο είναι ο Μέιτζορ, που υιοθετήθηκε από καταφύγιο το 2018.

Ο Τσαμπ ζούσε με τους Μπάιντεν όταν ήταν Αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα και περνούσε τις ημέρες του «κυνηγώντας μπαλάκια του γκολφ στο γκαζόν του Ναυτικού Παρατηρητηρίου», στην Ουάσινγκτον, στις εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκεται και η επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE