ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τα περιοριστικά μέτρα που θα μας φέρει η Ινδική μετάλλαξη το φθινόπωρο - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τα περιοριστικά μέτρα που θα μας φέρει η Ινδική μετάλλαξη το φθινόπωρο - ΒΙΝΤΕΟ

 

Κρούει τον κώδωνα το κινδύνου ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης σχετικά με την ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού, η οποία πιθανόν να δώσει ένα τέταρτο κύμα πανδημίας το φθινόπωρο.

Σε δηλώσεις του στην Κρατική τηλεόραση το πρωί της Τρίτης, ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως υπάρχει μια μικρή αύξηση των κρουσμάτων σε αναλογία των δειγμάτων που παίρνονται.

Σε ό,τι αφορά την κατάργηση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε πως είναι μια απόφαση που θα παρθεί αργά η γρήγορα.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για το ινδικό στέλεχος το οποίο πιθανόν να μας φέρει ξανά τα περιοριστικά μέτρα.

«Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε γιατί είμαστε όλοι μια γειτονιά. Το συγκεκριμένο στέλεχος είναι πολύ πιο επιθετικό από το Αγγλικό στέλεχος, επηρεάζει τους νεαρότερους και μολύνει τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE