ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Health & Safety Day» στη VTTV H Ασφάλεια, η Υγεία και το Περιβάλλον ύψιστο μέλημα της VTTV

«Health & Safety Day» στη VTTV H Ασφάλεια, η Υγεία και το Περιβάλλον ύψιστο μέλημα της VTTV

Στην Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον αφιέρωσε την 16η Ιουνίου 2021 η VTT Vasiliko Ltd (VTTV), με την πραγματοποίηση ετήσιας ημερίδας «Health, Safety & Environment Day», η οποία οργανώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα τερματικά αποθήκευσης και διαχείρισης ενεργειακών προϊόντων του Ολλανδικού Ομίλου VTTI, του οποίου η VTTV είναι θυγατρική.

Η ημερίδα έχει σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού, την αξιολόγηση της απόδοσης του Ομίλου (VTTI) και της τοπικής εταιρείας (VTTV) στον τομέα και την ανταλλαγή απόψεων για βελτιώσεις στο χώρο εργασίας.

Θέμα της φετινής ημερίδας ήταν η «Ιδιοκτησία Ασφάλειας (Safety Ownership)» προτρέποντας τους εργαζόμενους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων, να λαμβάνουν μέτρα για τη διακοπή μη ασφαλών δραστηριοτήτων και να συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα που καθιστούν τον χώρο εργασίας ασφαλέστερο. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλάμβανε την επεξήγηση της σημασίας του όρου «Ιδιοκτησία Ασφάλειας», την παρουσίαση του προγράμματος βράβευσης «VTTI Safety Ownership Award Program» και την παρουσίαση των μελλοντικών σχεδίων του Ομίλου της VTTI. Επίσης, το γραφειακό προσωπικό και το προσωπικό που εργάζεται εντός του τερματικού είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τους χώρους εργασίας, να αξιολογήσουν την εφαρμογή των κανόνων υγείας και ασφάλειας και να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους στο πεδίο για ανταλλαγή απόψεων.

Η VTTV, ιδιοκτήτρια εταιρεία του μεγαλύτερου τερματικού αποθήκευσης και διαχείρισης ενεργειακών προϊόντων στην Ανατολική Μεσόγειο, διασφαλίζει ότι, στις καθημερινές εργασίες λειτουργίας του τερματικού στο Βασιλικό, εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές για την ασφάλεια του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών και για προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο VTTΙ καθοδηγούμαστε από μια απλή αρχή: Πρώτα οι άνθρωποι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να επιστρέφει ο κάθε εργαζόμενος στο σπίτι, στην οικογένεια και τους φίλους του με ασφάλεια. Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στην Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον και είναι ένας σταθμός που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε αυτοκριτική και να ενημερώσουμε το προσωπικό μας. Για μας, στο τερματικό της VTTV στο Βασιλικό, κάθε μέρα είναι μέρα που η υγεία, η ασφάλεια και το περιβάλλον έχουν προτεραιότητα.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top