Χειροπέδες σε ζεύγος στη Λεμεσό – Έμεναν παράνομα σε οικία ανθρώπου που απεβίωσε

Χειροπέδες σε ζεύγος στη Λεμεσό – Έμεναν παράνομα σε οικία ανθρώπου που απεβίωσε

Χειροπέδες σε 52χρονο και στην 37χρονη συμβία του πέρασε η Αστυνομία, για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπής και κατακράτησης περιουσίας, που διαπράχθηκαν κατά τον Ιούνιο του 2021 στη Αγια Φύλα στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στις στις 22 Ιουνίου, από διαχειριστή κατοικίας που βρίσκεται στην Αγια Φύλα και ανήκει σε αλλοδαπό που απεβίωσε τον Απρίλιο του 2021, ότι όταν πήγε να ελέγξει την οικία διαπίστωσε ότι σε αυτή έμεναν οι δυο ύποπτοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη πράγμα το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν ισχύει .

Έγινε επικοινωνία με τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη οποίοι ανέφεραν ότι δεν έδωσαν τέτοια συγκατάθεση και δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με τους ύποπτους.

Σύμφωνα με τον διαχειριστή, από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι έλειπαν από την οικία ένας κουμπαράς που περιείχε ποσό 600 εύρω σε κέρματα και μια τηλεόραση άγνωστης άξιας.

Εναντίον των ύποπτων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αυτοί συνελήφθησαν σήμερα στην πιο πάνω οικία και ισχυρίστηκαν ότι φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη που βρίσκεται στο εξωτερικό τους υπέδειξε να μηνύουν στην οικία για να την συντηρούν και αρνήθηκαν ότι πήραν οτιδήποτε από αυτή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE