Σπείρα που κλέβει κατοικίδια – Οργώνουν την Κύπρο και αρπάζουν ακόμη και…πάπιες

Σπείρα που κλέβει κατοικίδια – Οργώνουν την Κύπρο και αρπάζουν ακόμη και…πάπιες

Έκαναν την κλοπή ζώων επάγγελμα και οργώνουν την Κύπρο για να αρπάξουν κατοικίδια.

Συγκεκριμένα μια ομάδα ατόμων προσεγγίζουν σπίτια με σκοπό να ελέγξουν κατά πόσο υπάρχουν ζώα αξίας στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η κλοπή ζώων σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Ιδιοκτήτρια σπιτιού ανάφερε ότι άγνωστοι της έκλεψαν τις πάπιες της από την αυλή της, ενώ όπως ανάφερε στην καταγγελία της είχε προηγηθεί συζήτηση με άγνωστη, η οποία την πλησίασε και συζητούσε γενικά μαζί της για τις πάπιες της λίγες μέρες πριν την κλοπή τους.

Σε άλλη περίπτωση, στην ίδια περιοχή άγνωστοι θεάθηκαν στην γειτονιά να προσεγγίζουν οικία στην οποία υπάρχει σκύλος σπάνιας ράτσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαροί από την Λευκωσία μετέβησαν στην Πάφο και άρπαξαν σκύλο, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί τον ελευθέρωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία ερευνά κατά πόσο οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους, ενώ εικάζεται ότι οι κλοπές γίνονται με σκοπό την αναπαραγωγή των ζώων για μεταπώληση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE