Συνολικά 14 κρούσματα κορωνοϊού σε πλοίο που έφτασε στη Ραφήνα

Συνολικά 14 κρούσματα κορωνοϊού σε πλοίο που έφτασε στη Ραφήνα

Συνολικά 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε πλοίο που έφτασε από την Ίο στο λιμάνι της Ραφήνας, το βράδυ της Τετάρτης.

Το πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας στις 20:32 χθες με 369 επιβάτες και 28 άτομα πλήρωμα, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα, Ιο, Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Τήνο και σε αυτό επέβαιναν νεαρά άτομα που επέστρεφαν από μεγάλο πάρτι που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Ιο.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα από την Ίο, με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη, γεγονός που -όπως τόνισε- αναδεικνύει τη σημασία της μάσκας, των εμβολίων και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE