ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η εκπαίδευση του προσωπικού στην κορυφή των προτεραιοτήτων της LGS Handling

Η εκπαίδευση του προσωπικού στην κορυφή των προτεραιοτήτων της  LGS Handling

Μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, η LGS Handling Ltd αποπεράτωσε με επιτυχία μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια που απευθύνονταν προς το προσωπικό της.

Η LGS Handling Ltd αναγνωρίζει πως η σωστή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των επιβατών. Ως εκ τούτου, έχει επενδύσει αφενός στη δημιουργία δικού της εκπαιδευτικού κέντρου εντός του αεροδρομίου Λάρνακας και αφετέρου, στη συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές (προερχόμενους από τις διεθνείς οργανώσεις ΙΑΤΑ, ICAO, την Κυπριακή Πολιτική Αεροπορία, καθώς και από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού).


Σκοπός των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι η ανανέωση και ο εμπλουτισμός της γνώσης και των δεξιοτήτων όλων των βαθμίδων και κατηγοριών του προσωπικού (τόσο μόνιμου όσο και εποχιακού) που απασχολείται από την LGS Handling Ltd στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, έτσι ώστε να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και διαδικασίες διακίνησης και εργασίας στα αεροδρόμια. Με αυτό τον τρόπο θωρακίζεται όχι μόνο η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η ασφάλεια των επιβατών, των αποσκευών και των αεροσκαφών.


Η LGS Handling Ltd έχει βραβευτεί πολλές φορές από τις αεροπορικές εταιρείες για τη σωστή τήρηση και εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας, αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.


H LGS Handling, η μόνη εταιρεία του κλάδου υπό κυπριακό έλεγχο, προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Από τον Μάιο του 2008 μέχρι σήμερα προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 90 αεροπορικές εταιρείες, καθώς και σε ένα μεγάλο αριθμό ιδιωτικών αεροσκαφών.


Παρέχοντας στο προσωπικό της ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον τελευταίας τεχνολογίας, η LGS Handling λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Lufthansa, γεγονός που την καθιστά ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας παροχέα υπηρεσιών. Η LGS Handling Ltd είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, EMAS και είναι ιδρυτικό μέλος του εθνικού επιχειρηματικού δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Κύπρο (CSR Cyprus Network) και του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας (Cyprus Association for Quality).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top