ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κλείδωσε η συμφωνία Neo Plaza και Pop Life

Κλείδωσε η συμφωνία Neo Plaza και Pop Life

Το εμπορικό πάρκο Neo Plaza το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την αλυσίδας υπεραγορών Pop Life.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λειτουργία της, η υπεραγορά, θα αποτελέσει το 19ο κατάστημα Pop Life.

Σε 1800τμ, σε ένα ολοκαίνουργιο και εργονομικό χώρο, όπου τόσο οι επισκέπτες του Neo Plaza όσο και οι καταναλωτές που θα έρθουν για ψώνια στην υπεραγορά Pop Life, θα μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται, σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο, στις μοναδικά χαμηλές τιμές των υπεραγορών Pop Life.
Η λειτουργία της 19ης υπεραγοράς της αλυσίδας υπεραγορών Pop Life στο Neo Plaza εντάσσεται στα πλαίσια του νέου 3ετούς στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για περαιτέρω επέκταση με νέες, σύγχρονες και εργονομικές υπεραγορές σε κομβικά σημεία για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Αυτό που διαφοροποιεί τις υπεραγορές Pop Life από τις υπόλοιπες υπεραγορές στην Κύπρο είναι η τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε μόνιμα ασυναγώνιστες τιμές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού για τα καθημερινά, εβδομαδιαία αλλά και μηνιαία ψώνια.
Επιπλέον η μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με μια μόνο επίσκεψη: φρουταρία, κρεοπωλείο, ντελικατέσεν, είδη υπεραγοράς μέχρι είδη σπιτιού και ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές. Και φυσικά, όλα σε εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top