Παραμένουν στο κελί 8 άτομα για τα επεισόδια στο SIGMA – Αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι 15 για να…τα πουν στο Δικαστήριο

Παραμένουν στο κελί 8 άτομα για τα επεισόδια στο SIGMA – Αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι 15 για να…τα πουν στο Δικαστήριο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα έκτροπα που σημειώθηκαν την Κυριακή 18 Ιουλίου, στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και έξω από το Προεδρικό από διαδηλωτές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν συλληφθεί συνολικά 23 άτομα, από τα οποία τα 8 παραμένουν υπό κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν κατηγορηθεί γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Για τα σοβαρά επεισόδια αναζητούνται ακόμη τέσσερα πρόσωπα, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν να ξεψαχνίζουν το μαρτυρικό υλικό που έχουν ενώπιον τους και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα περεταίρω φωτογραφικό υλικό για εντοπισμό ύποπτων προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE