ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά  - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαχειρίσιμη φαίνεται να είναι η μεγάλη πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, που ξέσπασε στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου.

(16:00) Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.  Επίσης, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις δέουσες αποστάσεις απο τα προπορευόμενα τους οχήματα. Η Αστυνομία ευχαριστεί για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξε το κοινό.

(15:10) Αποδεσμεύονται τα εναέρια μέσα από την πυρκαγιά παρά την κοινότητα Αναλιόντα και θα επιχειρήσουν στην πυρκαγιά Καλαβασού. Τόσο η πυρκαγιά Αναλιόντα όσο και Πεντακώμου εκτός απρόσμενης εξέλιξης φαίνεται να εξελίσσονται θετικά και να επίκειται διαχείριση της κατάστασης.Βέλος προς τα δεξιά

(14:35) Έκκληση Αστυνομίας: Καλούνται εκ νέου οι οδηγοί που προτίθενται να κινηθούν προς την επαρχία Λεμεσού, ΝΑ ΜΗΝ μεταβούν στον αυτοκινητόδρομο, λόγω του ότι παρατηρείται μεγάλη συμφόρηση και μεγάλες ουρές αναμονής των οχημάτων, τόσο στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, όσο και στον παλιό δρόμο, λόγω της πυρκαγιάς. Επίσης, κλειστό είναι το οδικό δίκτυο και με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία.

 

(14:30) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του κ. Κεττή, η Πολιτική Άμυνα σε συνεργασία με την Αστυνομία αναλαμβάνουν να εκκενώσουν κάποιες μεμονωμένες κατοικίες στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Από την πυρκαγιά κινδυνεύουν οικίες που βρίσκονται πλησίον. Σχετικά με το θέμα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής ανάφερε στην ιστοσελίδα μας ότι πρόκειται για μεμονωμένες κατοικίες και καταβάλλονται προσπάθειες διαφύλαξης τους από μέλη της Υπηρεσίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 9 πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερα εναέρια μέσα – τρία αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας.

,

Υπενθυμίζουμε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από μηχανική βλάβη σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο και στην συνέχεια επεκτάθηκε σε παρακείμενα δέντρα με τις φλόγες να εξαπλώνονται ραγδαία στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας ενώ σε νεότερη ενημέρωση αναφέρεται ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει πλέον κλείσει και στις δύο κατευθύνσεις. Κλειστός είναι επίσης και ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη. 

Αυτή τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Δείτε σχετικό βίντεο: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top