Ανατριχίλα στο κοιμητήριο Στροβόλου – Άνδρας βεβήλωνε τάφους, έκλεβε ακόμη και φωτογραφίες θανόντων

Ανατριχίλα στο κοιμητήριο Στροβόλου – Άνδρας βεβήλωνε τάφους, έκλεβε ακόμη και φωτογραφίες θανόντων

Αντιμέτωποι με μια ανατριχιαστική υπόθεση, ήρθαν τα μέλη της Αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα στο κοιμητήριο Στροβόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έγινε αντιληπτό ότι τάφοι στο κοιμητήριο Στροβόλου είχαν βεβηλωθεί επανειλημμένα. Συγκεκριμένα, από τους τάφους είχαν κλαπεί προσωπικά αντικείμενα, όπως σταυροί, αγαλματίδια, ακόμη και φωτογραφίες θανόντων.

Μετά από έρευνες, η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη 57χρονου άνδρα από τα Περβόλια Λάρνακας.

Ο 57χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 4:00 το απόγευμα, όπου τον ανέκοψαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Από εξετάσεις που έγιναν στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι στο υποστατικό όπου διέμενε στα Περβόλια υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τις κλοπές στο κοιμητήριο.

Ο 57χρονος μετά από εξέταση οδηγήθηκε σε ειδική ψυχιατρική πτέρυγα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE