Προσπάθησε να βιάσει τον 13χρονο εγγονό του στην επ. Αμμόχωστου - Ποινή 'χάδι' στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα εγγονάκια του

Προσπάθησε να βιάσει τον 13χρονο εγγονό του στην επ. Αμμόχωστου - Ποινή 'χάδι' στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα εγγονάκια του

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου το πρωί ο 73χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε ποινή "χάδι" στον 73χρονο παππού, από την Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 73χρονος καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης, αφού όπως γράψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας αρχικά κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία, σε κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και άσεμνη επίθεση εναντίον ανήλικων παιδιών καθώς και για απόπειρα συνουσίας με νεαρό άντρα κάτω των 13 χρόνων.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας των παιδιών.

Σύμφωνα με το κατηγοριτήριο, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2019, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE