Αδασμολόγητα καπνικά είδη βρέθηκαν σε περίπτερο στη Λεμεσό

Αδασμολόγητα καπνικά είδη βρέθηκαν σε περίπτερο στη Λεμεσό

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα εντόπισαν χθες το πρωί μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε περίπτερο στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 08:20, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν σε περίπτερο στη Λεμεσό, ιδιοκτησίας 40χρονου, μετά από πληροφορία που λήφθηκε ότι φυλάσσονται εκεί αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, που σχετίζονται με υπόθεση παράνομης κατοχής και εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατίας χωρίς να πληρωθεί οποιοσδήποτε δασμός.

Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντοπίστηκαν σε συρτάρι κάτω από το ταμείο του περιπτέρου και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 22 συσκευασίες καπνού βάρος 50 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν σημάνσεις στην ελληνική γλώσσα, γεγονός που αποδεικνύει, σύμφωνα με τους τελωνειακούς λειτουργούς, ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα καπνικά είδη.

Αμέσως ο 40χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών ειδών.

Ανακρινόμενος, προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τελωνειακούς λειτουργούς της Λεμεσού και στη συνέχεια αφού του επιβλήθηκε η χρηματική ποινή 500 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.