ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσαν κεφάλια από ελέγχους σε υπεραγορά - Τσουχτερό πρόστιμο και σε εταιρεία σεκιούριτι -ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Έπεσαν κεφάλια από ελέγχους σε υπεραγορά - Τσουχτερό πρόστιμο και σε εταιρεία σεκιούριτι -ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας τόσο σε υποστατικά όσο και σε απλούς πολίτες.

Η εκπόνηση σχεδίου δράσεως για αυστηροποίηση και εντατικοποίηση των ελέγχων που αφορούν τον περί Λοιμοκαθάρσεως νόμο έχει εξελιχθεί σε σαφάρι για την Αστυνομική Δύναμη που προσπαθεί να συνετίσει τους πολίτες στα πλαίσια ανακοπής της διασποράς.

Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα εκδόθηκαν τσουχτερά προστίματα σε υπεραγορά αλλά και εταιρεία παροχής ασφάλειας με το Safepass να είναι ο κύριος λόγος. Πιο συγκεκριμένα υπεραγορά στη Λευκωσία εντοπίστηκε να λειτουργεί με εργαζόμενους που δεν είχαν στην κατοχή τους Safepass και τους επιδόθηκε εξώδικο ύψους 4.000€.

Το δεύτερο υποστατικό -ξανά στην πρωτεύουσα- αφορά εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (σεκιούριτι) στην οποία επίσης μετά από έλεγχο εργαζόμενος εντοπίστηκε να μην έχει μαζί του το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Σε αυτή την περίπτωση το πρόστιμο ανήλθε στις 8.000€.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.752 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 2 καταγγελίες υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 342 έλεγχοι, από τους οποίες προέκυψαν 11 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 512 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 431 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 713 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 11 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 177 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top