ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησε» η νεκροτομή του 29χρονου – Τα αιτία θανάτου του Σταύρου Αντωνίου

«Μίλησε» η νεκροτομή του 29χρονου – Τα αιτία θανάτου του Σταύρου Αντωνίου

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου, μετά τον φόνο που διαπράχθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου στο Γέρι, όπου τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης αριστερής καρωτίδας και αγγείων λαιμού, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζουμε ότι υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης O 58χρονος δράστης, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο δράστης φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης, στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα 29χρονο ενώ σοβαρά τραυματίστηκε 52χρονος πατέρας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top