Τσουχτερά πρόστιμα μέχρι και 16 χιλιάδες ευρώ - Δεν φορούσαν μάσκα, χόρευαν και δεν είχαν SafePass

Τσουχτερά πρόστιμα μέχρι και 16 χιλιάδες ευρώ - Δεν φορούσαν μάσκα, χόρευαν και δεν είχαν SafePass

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 του Σαββάτου μέχρι τις 06.00 σήμερα) μετά από 6.105 ελέγχους που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε 41 καταγγελίες πολιτών και 8 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
 Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν σε διακινήσεις χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας και μία την παρουσία τους σε χώρους εστίασης χωρίς safepass.
 
Οι καταγγελίες σε υπευθύνους υποστατικών έγιναν είτε επειδή επέτρεψαν σε θαμώνες να κάθονται σε τραπεζοκάθισμα χωρίς safepass, ή σέρβιραν πελάτες στο μπαρ ή επέτρεψαν σε πελάτες να χορεύουν και επιβλήθηκαν πρόστιμα από 500 ευρώ μέχρι και 16.000
 
 Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 2.260 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 590 έλεγχοι, από τους οποίες προέκυψαν 17 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 632 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 482 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1260 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών , στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 592 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
 
 Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 219 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.
 
 Επιπλέον η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 70 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE