LIFESTYLE

Τι έκανε πάλι ο Σεφερλής και έδειξε τον… νου του; Δείτε εδώ το βίντεο και σίγουρα θα γελάσετε!

Τι έκανε πάλι ο Σεφερλής και έδειξε τον… νου του; Δείτε εδώ το βίντεο και σίγουρα θα γελάσετε!

Ο 60ος επετειακός διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και πρώτο ήρθε το σουηδικό τραγούδι «Heroes» του Mans Zelmerlow, χαρίζοντας χαμόγελα στη συμμετοχή που θεωρούνταν εξ’ αρχής φαβορί.

Η Conchita Wurst είχε αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης των παρασκηνίων και η εμφάνισή της συζητήθηκε όσο λίγες στο διαγωνισμό. Σήμερα, η εβδομάδα στο «Mega με Μία» ξεκίνησε με μια έκπληξη. Η drag queen μπήκε στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής και οι επευφημίες «έπεσαν βροχή».

Φυσικά, όπως καταλάβατε, δεν πρόκειται για την ίδια, αλλά για τον Μάρκο Σεφερλή που για ακόμα μια φορά έκανε μια επιτυχημένη μεταμφίεση για να βάλει… στο κλίμα το τηλεοπτικό κοινό και να σχολιάσουν στην εκπομπή όλα όσα έγιναν στην Eurovision.

Εκτός από την «Conchita», στο στούντιο μπήκε και ο κομμωτής της, που δεν ήταν άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top