Ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ τα εξώδικα της Δευτέρας – Safe pass, λικνίσματα και διασκέδαση άδειασαν τα ταμεία υποστατικών

Ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ τα εξώδικα της Δευτέρας – Safe pass, λικνίσματα και διασκέδαση άδειασαν τα ταμεία υποστατικών

«Τσουχτερά εξώδικα» σε 3.740 πολίτες και πέντε υποστατικά έδωσε η Αστυνομία, χθες Δευτέρα 16 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, τα εξώδικα σε υποστατικά ανέρχονται στις 18. 250 ευρώ.

Τα τρία από τα πέντε υποστατικά ήταν στην Λεμεσό και τα άλλα δυο στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου που αφορούν σε:

  • Πρακτορείο στοιχημάτων στην Λεμεσό, το οποίο καταγγέλθηκε με εξώδικο ύψους 500 ευρώ γιατί επέτρεψε στους πελάτες την είσοδο χωρίς μάσκα.
  • Καφετέρια στην Λεμεσό πληρώνει 8.000 ευρώ γιατί επέτρεψε σε πολίτη να εισέλθει χωρίς safe pass.
  • Εστιατόριο στη Γερμασόγεια, πήρε εξώδικο 750 ευρώ, καθώς υπάλληλος δεν είχε safe pass.
  • Παράλληλα στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου καταγγέλθηκαν δυο νυχτερινά κέντρα, καθώς πολίτες χόρευαν και διασκέδαζαν χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις και το πρώτο παίρνει εξώδικο ύψους 1.000 ευρώ και το δεύτερο 8.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εξώδικα σε υποστατικά καθορίζονται ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE