ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπροσωπεία τουριστικών πρακτόρων από το Αζερμπαϊτζάν στα κατεχόμενα

Αντιπροσωπεία τουριστικών πρακτόρων από το Αζερμπαϊτζάν στα κατεχόμενα

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους διοικούντες και μέλη της ένωσης τουριστικών πρακτόρων του Αζερμπαϊτζάν έφτασε χθες στα κατεχόμενα κατόπιν πρόσκλησης του «υπουργείου τουρισμού και περιβάλλοντος».
 

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σκοπός της παράνομης επίσκεψης είναι η αναζωογόνηση και ανάπτυξη των σχέσεων του καθεστώτος με το Αζερμπαϊτζάν στο τουριστικό τομέα,
 
Η πρόσκληση απευθύνθηκε στους Αζέρους τον Ιούλιο κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του λεγόμενου υφυπουργού τουρισμού και περιβάλλοντος, Σερχάν Ακτούντς και της ούτω καλούμενης εκπροσώπου του ψευδοκράτους στο Μπακού, Νοβμπέρ Φερίτ Βετζχί. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων του Αζερμπαϊτζάν.   
 
Συνοδευόμενοι από τους Ακτούντς και Βετζχί οι Αζέροι συναντήθηκαν χθες με αξιωματούχους των Τουρκικών Αερογραμμών και της αεροπορικής εταιρείας Πήγασος στα κατεχόμενα.
 
Σήμερα οι Αζέροι είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με την τουρκοκυπριακή ένωση τουριστικών πρακτόρων και θα επισκεφτούν την κατεχόμενη Αμμόχωστο και την τουριστική περιοχή της Βοκολίδας. Εξάλλου, μετά από επίσκεψη στην κατεχόμενη Κερύνεια, θα παραστούν σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν τους ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου. 

Πηγή: KYΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top