ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λήξαν το θέμα των διαβατηρίων για τον ΔΗΣΥ, η ουσία είναι ο διάλογος για λύση, δηλώνει ο Α. Νεοφύτου

Λήξαν το θέμα των διαβατηρίων για τον ΔΗΣΥ, η ουσία είναι ο διάλογος για λύση, δηλώνει ο Α. Νεοφύτου

Η απόφαση για τα διαβατήρια πάρθηκε και το θέμα είναι λήξαν για το ΔΗΣΥ, δήλωσε ο Αννέβφ Νεοφύτου προσθέτοντας ότι στέλνει ένα συγκεκριμένο μήνυμα συμβολισμού, την ώρα που ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους να πάρουν μέτρα.


«Από την άλλη δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι αυτή η απόφαση, μια απόφαση συμβολισμού όπως την εξήγησε και η κυβέρνηση, θα οδηγήσει είτε στην επίλυση του Κυπριακού, είτε στην άρση των απαράδεκτων ενεργειών του Τατάρ και της Άγκυρας. Είναι μέσα από το διάλογο που η δική μας πλευρά επιθυμεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα λύσουμε το Κυπριακό».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του στο Δάλι για το θέμα και σε παρατήρηση ότι επί του παρόντος βλέπουμε ανταλλαγή δηλώσεων και αντιδηλώσεων, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι η ουσία είναι να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία «και να μπούμε στον διάλογο για επίλυση του κυπριακού. Όχι να μετατοπίσουμε το θέμα της συζήτησης του Κυπριακού σε ένα καβγά για 14 διαβατήρια. Η απόφαση λήφθηκε, τελεία».

Σε ερώτηση αν εν αναμονή και της επίσκεψης της κ. Λουτ τις επόμενες των ημερών ο κ. Νεοφύτου έχει κάποια ενημέρωση απάντησε «Είστε σίγουροι ότι θα ΄ρθει; Δεν ξέρω, όταν θα ΄ρθει θα σχολιάσουμε αυτά που θα ακούσουμε».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top