Έκλεψαν αλουμίνιο αξίας χιλιάδων ευρώ από οικοδομή

Έκλεψαν αλουμίνιο αξίας χιλιάδων ευρώ από οικοδομή

Υπόθεση κλοπής αλουμινίου αξίας έξι χιλιάδων ευρώ από υπό ανέγερση οικοδομή στην Τρεμιθούσα, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από τον υπεύθυνο του εργοταξίου στην Τρεμιθούσα ότι έχουν κλαπεί 15 σκαλωσιές, έξι μέτρα περίφραξης, σιδερένιες κολόνες που είχαν στηθεί χωρίς να καλουπωθούν, μεγάλη ποσότητα επεξεργασμένου σιδήρου και σιδήρου σε σωρό που δεν είχε ακόμη επεξεργαστεί συνολικής αξίας έξι περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τελευταία φορά που οι εργαζόμενοι είχαν πάει στο συγκεκριμένο εργοτάξιο ήταν στις 24 Ιουλίου, πριν τις διακοπές του Αυγούστου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE