Εκτεταμένες οι ζημιές από την πυρκαγιά στο εξωκλήσι στην Ανθούπολη – Επηρεάστηκε και δεύτερη εκκλησία

Εκτεταμένες οι ζημιές από την πυρκαγιά στο εξωκλήσι στην Ανθούπολη – Επηρεάστηκε και δεύτερη εκκλησία

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (31/08) στο εξωκλήσι που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας Χρυσοσώτηρος στη Ανθούπολη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.  

Από την πυρκαγιά το εξωκλήσι έπαθε εκτεταμένες ζημίες και από τους καπνούς και την θερμότητα επηρεάστηκε ελαφρός και η εκκλησιά του Χρυσοσώτηρος η οποία συνορεύει με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εξωκλήσι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.