Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Η εκπομπή που σάρωσε στην κυπριακή τηλεόραση – Ποιόν επέλεξε για την ενημέρωση του το κοινό;

Έναρξη με όλες πλέον τις ενημερωτικές εκπομπές είχαμε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στα κανάλια της Κύπρου.

Αν και μερικές από τις εκπομπές είχαν επιλέξει να αρχίσουν νωρίτερα τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότερες είχαν χθες την πρεμιέρα τους αρχίζοντας για τα καλά η μάχη του ανταγωνισμού από νωρίς το πρωί.

Τρία κυπριακά κανάλια επιλέγουν να δίνουν ενημέρωση στο κοινό τους από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα από τις 6:45, με το ΡΙΚ1, τον Αlpha Κύπρου και το Sigma να βρίσκονται απέναντι. Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια η εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» από το ΡΙΚ1 κατέχει την πρωτιά, με περίπου 10 μονάδες πιο πάνω από τα υπόλοιπα αγγίζοντας στο τέταρτο μέχρι και 30,2%, ενώ μετά τις 8:00 υπήρξε άνοδος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, το οποίο άγγιξε το 23,3% στο τέταρτο.

Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ των καναλιών δίνεται στην μεσημβρινή ζώνη με Sigma και Ant1, να αρχίζουν στις 11:00, το ΡΙΚ1 και ο Alpha Κύπρου στις 11:30 και το Omega στις 12:00. Πρωτοπόρος της ζώνης είναι ο Νικήτας Κυριάκου με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» να έχει μέχρι και διπλάσια, ακόμη και τριπλάσια νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE