Έτσι πέρασαν - ξανά - χειροπέδες στον 43χρονο: Πως βρέθηκε από την Πάφο Λάρνακα και μετά Λεμεσό - Το χρονικό της επεισοδιακής καταδίωξης

Έτσι πέρασαν - ξανά - χειροπέδες στον 43χρονο: Πως βρέθηκε από την Πάφο Λάρνακα και μετά Λεμεσό - Το χρονικό της επεισοδιακής καταδίωξης

Συνελήφθη γύρω στις 5 σήμερα το πρωί άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση απόδρασης από νόμιμη σύλληψη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε αυτοκίνητο ταξί από την επαρχία Λάρνακας. Αμέσως έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες και εξετάσεις στο σημείο κλοπής του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα δόθηκε σχετικό σήμα σε όλα τα περίπολα της Αστυνομίας σε παγκύπριο επίπεδο.

Μισή ώρα αργότερα, το συγκεκριμένο όχημα, εντοπίστηκε να κινείται σε δρόμο της Λεμεσού, όπου μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός παρέλειψε να το πράξει και καταδιώχθηκε από περίπολο της Αστυνομίας όπου και ανακόπηκε.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον προαναφερόμενο 43χρονο ο οποίος και συνελήφθη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού και ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE