«Σαρώνει» τις απομιμήσεις η Αστυνομία – Τσάντες, γυαλιά, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

«Σαρώνει» τις απομιμήσεις η Αστυνομία – Τσάντες, γυαλιά, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

Πέραν των πεντέμιση χιλιάδων ειδών ένδυσης, τσαντών, γυαλιών ηλίου και καπέλων, που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις προϊόντων διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε καταστήματα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Από κατάστημα αναμνηστικών στον Πρωταρά, κατασχέθηκαν 3,270 είδη ένδυσης, τσαντών, καπέλων και γυαλιών ηλίου, ενώ από δεύτερο κατάστημα αναμνηστικών, στην Αγία Νάπα, κατασχέθηκαν 2,123 είδη ένδυσης, τσαντών, καπέλων και γυαλιών ηλίου. Σε άλλο ένα κατάστημα ειδών ρουχισμού, στον Πρωταρά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 262 είδη ένδυσης και υπόδησης.

Την επιχείρηση έρευνας διενήργησαν χθες μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εγέρθηκαν υποψίες ότι τα ανευρεθέντα προϊόντα είναι απομιμήσεις και κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων λόγω αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE