Μοντέλο εσωρούχων παντρεύτηκε τον εαυτό του: «Πήγα μόνη μου στην εκκλησία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μοντέλο εσωρούχων παντρεύτηκε τον εαυτό του: «Πήγα μόνη μου στην εκκλησία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Cris Galera είναι μοντέλο εσωρούχων και influencer και αποφάσισε να παντρευτεί τον… εαυτό της. «Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει η πανέμορφη Βραζιλιάνα για τα σχόλια που δέχθηκε για αυτή την απόφασή της.

Ο γάμος της Cris Galera με τον… εαυτό της, όπως αναφέρει η New York Post, έγινε σε μια καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Το μοντέλο φόρεσε νυφικό και κρατούσε ανθοδέσμη και, ούσα νύφη με τα όλα της! «Δεν ντράπηκα όταν πήγα στην εκκλησία, ήμουν αποφασισμένη. Έφτιαξα τα μαλλιά μου και βάφτηκα και με κοιτούσαν όλοι επειδή ήμουν μόνη» λέει το μοντέλο εσωρούχων από την Βραζιλία, μιλώντας στη New York Post.

Η Βραζιλιάνα influencer και μοντέλο παραδέχεται ότι είχε «θέματα» από προηγούμενες σχέσεις της καθώς «οι άνδρες έχουν δυσκολία να είναι πιστοί και μονογαμικοί. Εμένα μου αρέσει να είμαι προτεραιότητα και είμαι δική μου προτεραιότητα». Επίσης, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρει το έτερον ήμισύ της κάποια μέρα. «Δεν θα με χωρίσω ποτέ αλλά αν εμφανιστεί μια καινούρια αγάπη, θα θελήσω να ζήσω την εμπειρία» σημειώνει.

«Δεν με αγγίζουν οι προσβολές. Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει για τα σχόλια που δέχθηκε ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της για να τραβήξει την προσοχή.

Εικόνα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE