Γιολίτη: Οι κατακόκκινες...ντομάτες και τα ασορτί ρούχα που διάλεξε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Γιολίτη: Οι κατακόκκινες...ντομάτες και τα ασορτί ρούχα που διάλεξε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   

 

Μεγάλη φαίνεται να είναι η αγάπη για τη φύση και την παράδοση της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε φωτογραφία στην οποία κρατά, με ένα πλατύ χαμόγελο, κατακόκκινες ντομάτες.

Αυτό που τραβά τα βλέμματα όμως είναι τα ασορτί ρούχα που διάλεξε για αυτή τη φωτογραφία.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, Γιολίτη και Τσουρούλης επισκέφθηκαν το χωριό καταγωγής της Έμιλυς Γιολίτη, την Γιόλου και φούρνισαν ψωμί, κάτι το οποίο δείχνει ακόμη μια φορά την αγάπη της κυρίας Γιολίτη για τις παραδόσεις.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE