Χειροπέδες σε δυο μαθητές για τον τραυματισμό 16χρονου στο σχολείο - Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε δυο μαθητές για τον τραυματισμό 16χρονου στο σχολείο - Η κατάσταση της υγείας του

Η Αστυνομία Πάφου  προχώρησε χθες βράδυ στην σύλληψη δυο μαθητών Λυκείου της επαρχίας Πάφου για επεισόδιο που φέρεται να διαδραματίστηκε στο σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ανήλικος μαθητής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο μαθητές 18 ετών που φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο που έγινε χτες στο σχολείο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου μαθητή προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 16χρονος υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και διάφορες εκδορές.

Οι δύο 18χρονοι που φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης. Έγιναν επίσης έρευνες στα σπίτια τους χωρίς να εντοπισθούν αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο επεισόδιο, στον χώρο του σχολείου.

Στο ίδιο σχολείο η Αστυνομία διερευνά και δεύτερη υπόθεση συμπλοκής μεταξύ άλλων μαθητών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE