Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, που αφορά τον άγνωστο τσακωμό της Ελένης Μενεγάκη με τη Ναταλία Γερμανού.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή που ανέφερε ότι άνθρωποι της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη την ημέρα της πρεμιέρας του “J2US” πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στις θέσεις πάρκινγκ της ομάδας Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ και το “The Voice” είχε πρόβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE