ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ήθελε να δολοφονήσει στην Έγκωμη ο Αζέρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ήθελε να δολοφονήσει στην Έγκωμη ο Αζέρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλες διαστάσεις και στο εξωτερικό έχει πάρει η υπόθεση σύλληψης του Αζέρου, ο οποίος συνελήφθη στην Κύπρο μετά από πληροφορίες που ανάφεραν ότι επρόκειτο να εκτελέσει συμβόλαιο δολοφονίας.

Τα Εβραϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιτυχία των Κυπριακών Αρχών που κατάφεραν να αποτρέψουν τη δολοφονία του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Μάλιστα, το Κανάλι 12 προχώρησε και στη δημοπσιοποίηση της ταυτότητας του Ισραηλινού, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Teddy Sagi, ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού καζίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 49χρονος Σάγκι ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας στην Κύπρο λόγω χρεών σε Ρώσους επιχειρηματικούς εταίρους. Η περιουσία του Ισραηλινού επιχειρηματία υπολογίζεται στα 5.4 δισ. Δολάρια, ενώ το 2009 φέρεται να απέκτησε και κυπριακό διαβατήριο με το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αζέρος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου σε χώρο πλησίον της επιχείρησης του Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα. Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για εντοπισμό συνεργών του 38χονου, ωστόσο πιστεύετε ότι έχουν εγκαταλείψει το νησί από τη μέρα σύλληψης του Αζέρου.

Επιτυχία θεωρείται η προειδοποίηση της Αστυνομίας στον Ισραηλινό που είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να φύγει από την Κύπρο με του συνεργάτες του πριν ακόμη συλληφθεί ο ύποπτος δολοφόνος.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top