ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσαν οι τηλεφωνικές γραμμές της CYTA

Έπεσαν οι τηλεφωνικές γραμμές της CYTA

Βλάβη που παρατηρήθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη (12/10) στο δίκτυο επικοινωνίας της CYTA έχει προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στην επικοινωνία ιδιαίτερα σε ότι αφορά αναγκαίες και ουσιώδεις υπηρεσίες. 

Ο κύριος όγκος του προβλήματος φέρεται να συγκεντρώνεται στην πραγματοποίηση και διεκπεραίωση τηλεφωνικών κλήσεων με τον πυρήνα να εντοπίζεται στις κλήσεις που πραγματοποιούνται από σταθερά τηλέφωνα. 

Παρά το γεγονός ότι έχουν επιστρατευθεί αρκετοί τεχνικοί της CYTA οι οποίοι εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος, δε φαίνεται ακόμη να υπάρχει ενημέρωση για επιδιόρθωση. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών που παρουσιάζεται παρόμοιο πρόβλημα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παραλύσουν αναγκαίες και ουσιώδεις υπηρεσίες που αφορούν κλήση σε Αστυνομία, ασθενοφόρα, Πυροσβεστική κτλ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, λόγω της βλάβης έχουν πέσει οι τηλεφωνικές γραμμές της Πυροσβεστικής και μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη καλεί το κοινό όπως για τα επείγοντα περιστατικά να καλεί την Π.Υ στο 99 257245.

Δείτε το τιτίβισμα:

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις τηλεφωνικές γραμμές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

 Σε ανακοίνωσή του το ΟΚΥΠΥ αναφέρει πως «οι γραμμές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Παρακαλείστε όπως μέχρι να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα να καλείτε την Υπηρεσία Ασθενοφόρων στο 96490304 ή 96455899 ή 99573939 ή 99411647 για τα επείγοντα περιστατικά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top