ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο δικαστήριο οι τρεις για τον βιασμό Βρετανίδας

Στο δικαστήριο οι τρεις για τον βιασμό Βρετανίδας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρία άτομα ηλικίας 23 και 37 ετών από τη Λεμεσό, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας που έγινε στην Αγία Νάπα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ένας νεαρός ηλικίας 23 χρόνων συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα ενώ οι άλλοι δύο, ηλικίας 23 και 37 χρόνων σήμερα τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα νεαρό από τη Λεμεσό ηλικίας 23 χρόνων, το όνομα του οποίου έχει τοποθετηθεί στο κατάλογο των ατόμων που απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η Βρετανίδα τουρίστρια ηλικίας 30 χρόνων, το Σάββατο μεταξύ των ωρών 01.05 – 03.05 σε άγνωστη περιοχή στην Αγία Νάπα έπεσε θύμα βιασμού από δύο άγνωστα πρόσωπα.

Η Βρετανίδα εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από ιατροδικαστή και από τις εξετάσεις δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top