Instagram: Αυτοί είναι οι δέκα Έλληνες ηθοποιοί με τους περισσότερους ακόλουθους

Instagram: Αυτοί είναι οι δέκα Έλληνες ηθοποιοί με τους περισσότερους ακόλουθους

Ιδιαίτερα δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram δε διαθέτουν μόνο τα μοντέλα ή οι ποδοσφαιριστές, στην περίπτωση της Ελλάδας, την πρωτιά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης την έχουν οι ηθοποιοί!

Μπορεί να μην είναι η κύρια πηγή εσόδων τους, όμως έχουν χιλιάδες ακόλουθους που περιμένουν να δουν νέο περιεχόμενο στο προφίλ τους. Ποιοι είναι, όμως, οι δέκα που έχουν αποκτήσει το δικό τους μεγάλο κοινό; Βάσω Λάσκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου και Ανδρέας Γεωργίου στις πρώτες θέσεις!

Δείτε παρακάτω τους 10 ηθοποιούς

Γιώργος Καπουτζίδης - 381.000 ακόλουθοι

Σμαράγδα Καρύδη - 477.000 ακόλουθοι

Κατερίνα Γερονικολού- 511.000 ακόλουθοι

Ντορέττα Παπαδημητρίου - 559.000 ακόλουθοι

Μαρία Κορινθίου - 579.000 ακόλουθοι

Ζέτα Μακρυπούλια - 631.000 ακόλουθοι

Νίκος Μουτσινάς - 737.000 ακόλουθοι

Βάσω Λασκαράκη - 748.000 ακόλουθοι

Αθηνά Οικονομάκου - 1.000.000 ακόλουθοι

Ανδρέας Γεωργίου - 1.100.000 ακόλουθοι

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.