ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 27χρονο για την κλοπή χιλιάδων σφαιρών στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 27χρονο για την κλοπή χιλιάδων σφαιρών στη Λεμεσό

Στη σύλληψη του 27χρονου καταζητούμενου για την υπόθεση της κλοπής χιλιάδων σφαιρών από εμπορευματοκιβώτιο αδειοδοτημένου εισαγωγέα, στη Λεμεσό, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στην Πάφο.

 
Οι σφαίρες είχαν κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 5 με 19 Οκτωβρίου, με παραβίαση της μεταλλικής ασφάλειας στην πόρτα του εμπορευματοκιβωτίου. Κλάπηκαν συνολικά 200 κιβώτια φυσιγγίων, που περιείχαν 50 χιλιάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και 114 κιβώτια που περιείχαν 114,000 σφαίρες όπλου 9mm, αξίας 17,000 ευρώ.
 
Χθες, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, στη βάση πληροφοριών εντοπίστηκε αριθμός των σφαιρών που είχαν κλαπεί και οι οποίες βρίσκονταν θαμμένες σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αμαθούντας,.
 
Συγκεκριμένα εντοπίστηκε ένας οπλοβαστός, εντός του οποίου βρίσκονταν ένα έμφορτο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 16 γκαζάκια αεροβόλου πιστολιού και 15,906 σφαίρες πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.  
 
Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του 27χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και για άλλες υποθέσεις σε Πάφο και Λεμεσό, όπως κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top