LIFESTYLE

Όλα έτοιμα: Το νέο κυπριακό τηλεοπτικό talent show ετοιμάζεται να βγει αέρα – Ρίξαμε μία κρυφή ματιά στο backstage (Φωτογραφίες)

Όλα έτοιμα: Το νέο κυπριακό τηλεοπτικό talent show ετοιμάζεται να βγει αέρα – Ρίξαμε μία κρυφή ματιά στο backstage (Φωτογραφίες)

Πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα για το νέο talent show που θα βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καλοκαιριάτικα.

Όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, ο διαγωνισμός σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού επιστρέφει και εκσυγχρονίζεται βαδίζοντας στα σύγχρονα τηλεοπτικά πρότυπα της εποχής.

Οι τηλεθεατές λοιπόν θα παρακολουθήσουν φέτος ένα reality talent show από τη συχνότητα του ΡΙΚ, το οποίο θα προβάλλει την όλη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στον τελικό από την αρχή.

Στο νέο τηλεοπτικό show, θα παρακολουθήσουμε τις ακροάσεις και τα δοκιμαστικά των υποψηφίων συνθετών – ερμηνευτών, οι οποίοι θα κρέμονται από τα χείλη της κριτικής επιτροπής.

Τα παιδιά που θα καταλήξουν στον τελικό, θα διεκδικήσουν την ψήφο κριτικής επιτροπής και τηλεθεατών.

Ο πρώτος ημιτελικός έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου.

Ρίξαμε μία ματιά στο backstage από τα γυρίσματα και όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή θα είναι μία από τις καλύτερες που έχει μεταδώσει το ΡΙΚ, αφού όχι μόνο έχει γίνει καλή δουλειά στη δομή και τα σκηνικά της εκπομπής, αλλά και στην επιλογή της παρουσιάστριας, η οποία σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή του κοινού, για την αμεσότητα της και φυσικά το ταμπεραμέντο και την ομορφιά της.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες η Ελπίδα Ιακωβίδου, δεν θα βάλει μόνο φωτιά στα κόκκινα, αλλά και στους δέκτες μας! 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top