ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

'Τσουχτερό' εξώδικο χιλιάδων ευρώ σε 38χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του

'Τσουχτερό' εξώδικο χιλιάδων ευρώ σε 38χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 6,000 ευρώ εκδόθηκε σε 38χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 34 κούτες τσιγάρα, 10 κούτες καπνού ναργιλέ, ένα κιλό καπνού ναργιλέ, καθώς και 35 πακέτα καπνού.

Την ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 38χρονου, τον οποίο είχαν ανακόψει για έλεγχο γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου αυτός οδηγούσε το όχημά του. Αφού στα πακέτα δεν υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις, εγέρθηκαν υποψίες ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα και τα μέλη της Αστυνομίας οδήγησαν τον 38χρονο στα γραφεία του ΟΠΕ Λεμεσού, για εξετάσεις.

Στα γραφεία του ΟΠΕ κλήθηκε και μετέβη και λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, που διαπίστωσε ότι τα καπνικά προϊόντα που κατείχε ο 38χρονος ήταν αδασμοαφορολόγητα και αφού προχώρησε στην κατάσχεσή τους, εξέδωσε στον 38χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής για το ποσό των 6,000 ευρώ, για την κατοχή τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top