LIKE ONLINE

Χαμός με την τραγουδίστρια Sophia Urista που... ούρησε πάνω σε άνδρα φαν στη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός με την τραγουδίστρια Sophia Urista που... ούρησε πάνω σε άνδρα φαν στη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν... κρατιόταν μέχρι την τουαλέτα κι αποφάσισε να δώσει ένα σόου που θα έμενε αξέχαστο στους θαυμαστές της μπάντας.

Αξέχαστη θα μείνει σε πολλούς φαν της μπάντας Brass Against η πρόσφατη συναυλία που έδωσε το συγκρότητα στην πόλη Ντεϊτόνα της Φλόριντα, κυρίως εξαιτίας ενός περιστατικού που εκτυλίχθηκε πάνω στη σκηνή και προκάλεσε σάλο στα social media.

Στο συγκεκριμένο event που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τοπικού φεστιβάλ Welcome to Rockville, την παράσταση δεν έκλεψαν δυστυχώς οι «δυνατές» ροκ διασκευές για τις οποίες φημίζεται το νεοϋορκέζικο συγκρότημα, αλλά το άκρως... ασυνήθιστο σόου της frontwoman του.

Η τραγουδίστρια των Brass Against, Sohia Urista, θεώρησε καλή ιδέα ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης να ανεβάσει πάνω έναν φαν της και να... ουρήσει sστο πρόσωπό του. Η ιδιαίτερα προκλητική αυτή ενέργεια συνέβη περίπου στα μισά της συναυλίας, όταν ξαφνικά η ανερχόμενη ροκ σταρ εκμυστηρεύθηκε στο κοινό ότι είχε ανάγκη να ανακουφιστεί. «Θέλω να ουρήσω και δεν κρατιέμαι μέχρι την τουαλέτα... ας το μετατρέψουμε λοιπόν σε σόου», εμφανίζεται να λέει η Urista στο βίντεο από τη συναυλία που πλέον έχει γίνει viral.

Στη συνέχεια, η 36χρονη ανεβάζει έναν φαν της μπάντας στη σκηνή και του δίνει οδηγίες πώς να ξαπλώσει, προτού τελικά ουρήσει πάνω στο πρόσωπό του τραγουδώντας παράλληλα τη δική της εκδοχή του «Wake Up» των Rage Against the Machine.

Η ενέργεια της 36χρονης προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, τόσο στον αμερικανικό Τύπο όσο και στα social media, ενώ υπήρξε και μια επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντεϊτόνα Μπιτς, μια δυσαρεστημένη πολίτης απευθύνθηκε στην σελίδα Facebook του τμήματος για να εκφράσει την αγανάκτηση και την οργή της, και στη συνέχεια της δόθηκαν οδηγίες για να καταγγείλει επίσημα το περιστατικό, κάτι που έκανε. Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, η έρευνα για το συμβάν είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Daytona Beach News-Journal, η προσβολή δημοσίας αιδους μπορεί να επισύρει ποινή κάθειρξης έως και ενός έτους και πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων, αφού είναι παράνομο για ένα άτομο να εκθέτει τα γεννητικά όργανά του/της σε δημόσιο χώρο, με χυδαίο ή ανάρμοστο τρόπο.

Ιδιαίτερα έντονες ήταν και οι αντιδράσεις των σχολιαστών στα social media για το εκκεντρικό σόου της 36χρονης που έγινε viral. Αρκετά σχόλια ήταν άκρως επικριτικά, χαρακτηρίζοντας την 36χρονη «αηδιαστική», «διαταραγμένη» και «μοχθηρή».

Οι Brass Against, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μια αρκετά καλή φήμη και ένα πιστό και αφοσιωμένο κοινό (αποσπώντας επαίνους και στήριξη ακόμα και από τεράστιες μπάντες, όπως είναι οι Tool) απάντησαν στον σάλο που προκάλεσαν στα social media τα... κατορθώματα της Urista με μια ανάρτηση, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το συμβάν. «Περάσαμε τέλεια εχθές το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό που έκανε δεν ήταν κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι να κάνει, ούτε είναι κάτι που θα δείτε ξανά στις συναυλίες μας. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου εχθές το βράδυ Ντεϊτόνα».

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top