ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οκταήμερη κράτηση στον 26χρονο ύποπτο για το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - Φέρεται να πούλησε τα πιστόλια στα δυο αδέρφια

Οκταήμερη κράτηση στον 26χρονο ύποπτο για το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - Φέρεται να πούλησε τα πιστόλια στα δυο αδέρφια

Υπό κράτηση για περίοδο τεσσάρων ημερών τέθηκε το πρωί ο 26χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, σε σχέση με τον σχεδιασμό εγκληματικής ενέργειας εναντίον του Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνου Έλληνα.

 

Ο 26χρονος, που φέρεται ως το πρόσωπο που πώλησε δυο πιστόλια στα δυο αδέλφια, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρία σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ντίνο Έλληνα, αρνείται οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπως και η χθεσινή διαδικασία, κατά την οποίαν τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση τα δυο αδέλφια, 25 και 26 χρόνων, ιδιοκτήτες εργοληπτικής εταιρείας με την οποίαν συνεργάζεται η Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

Διαβάστε Επίσης: Σενάριο ταινίας του Νetflix θυμίζει το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - «Δεν υπολόγιζα ότι αυτά τα παιδιά θα έφταναν σε αυτό το σημείο» - BINTEO

Σημειώνεται πως από τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί, μέχρι στιγμής, κάποιος οπλισμός, πέραν από ένα ομοίωμα πιστολιού.

Οι αστυνομικοί ανακριτές κατέχουν συγκεκριμένα στοιχεία από την μαρτυρία προσώπου, τα οποία αξιολογούνται σε μια προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης, που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας για φόνο, συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και εκρηκτικών υλών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top