ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορφάνεψε οικογένεια: Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ο Λούκας Καραμανλής! Toν πρόδωσε η καρδιά του;

Ορφάνεψε οικογένεια: Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ο Λούκας Καραμανλής! Toν πρόδωσε η καρδιά του;

Άνδρας 36 χρόνων από το Φρέναρος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ προηγήθηκε πτώση του στην κουζίνα του σπιτιού του και τραυματισμός στο μάτι. Πρόκειται για τον 36χρονο Λούκα Καραμανλή, πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και με βάση όσα ανέφεραν οι δικοί του, ο 36χρονος ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, έπεσε και κτύπησε στον πάγκο της κουζίνας, στο αριστερό του μάτι. Ωστόσο ο 36χρονος αρνήθηκε να μεταβεί σε γιατρό ή στο Νοσοκομείο. 

Γύρω στις 21.15 χθες το βράδυ ο 36χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος από τους οικείους του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σορός του 36χρονου επιθεωρήθηκε από αστυνομικό, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες στο αριστερό ζυγωματικό και μικρό τραύμα στο αριστερό βλέφαρο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 36χρονου, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον ιερό Ναό Αγίας Νάπας στις 16:00 το απόγευμα. Αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές για την οικογένεια του. Ο 36χρονος εγκατελείπει σύζυγο και ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top