LIFESTYLE

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η  Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Το ανατομικό χαρακτηριστικό της Jennifer Lopez που την έχει κάνει διάσημη ανά την υφήλιο ίσως τελικά την οδηγήσει στη φυλακή, αφού ο σέξι χορός της με το χαρακτηριστικό κούνημα των οπισθίων είχε ως συνέπεια να υποβληθεί εναντίον της μήνυση για προσβολή της γυναικείας σεμνότητας στο Μαρόκο.

Η σέξι Λατίνα, που πρόσφατα βρέθηκε στο Ραμπάτ για μία συναυλία, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, χορεύοντας αισθησιακά και ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της. 

Παρόλο που η 45χρονη έχει δώσει και παλαιότερα συναυλίες στη συντηρητική χώρα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σόου της μεταδόθηκε στην τηλεόραση προκαλώντας την οργή μίας θρησκευτικής εκπαιδευτικής οργάνωσης που θεώρησε ότι ο προκλητικός χορός της J. Lo προσβάλλει τη γυναικεία σεμνότητα και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Πολλοί εξοργισμένοι μουσουλμάνοι που σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην τηλεόραση έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Υπουργού Επικοινωνιών Mustapha Khalifi επειδή επέτρεψε τη μετάδοση της συναυλίας.

Ο ίδιος έσπευσε να καταδικάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας ως απαράδεκτη και ζήτησε να συναντηθεί με την επιτροπή δεοντολογίας ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στο δίκτυο 2Μ που την έβγαλε στο αέρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εάν η J.Lo κριθεί ένοχη όταν εκδικαστεί η υπόθεση, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών για τον αισθησιακό της χορό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top