ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίνας Κλεοβούλου! Αυτοκίνητο μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και της έκοψε το νήμα της ζωής – Δεν φορούσε ζώνη

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίνας Κλεοβούλου! Αυτοκίνητο μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και της έκοψε το νήμα της ζωής – Δεν φορούσε ζώνη

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος σήμερα το πρωί, όταν στο δρόμο Ερήμης – Πλατρών, παρά του χωριού Κυβίδες, συνέβη θανατηφόρο δυστύχημα.

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε η 38χρονη Μαρίνα Κλεοβούλου από την Πάχνα, η οποία ήταν επιβάτης σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 8:30, στον κύριο δρόμο Ερήμης-Πλατρών παρά το χωριό Κυβίδες.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφφά, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που επιχειρούσε να στρίψει στο δρόμο προς τις Κυβίδες, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη κατεύθυνση και να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαινε η 38χρονη και στο οποίο οδηγός ήταν ο αδελφός της και συνοδηγός η μητέρα της. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το όχημα που επέβαινε η 38χρονη αναποδογυρίστηκε και η ίδια βρήκε ακαριαίο το θάνατο.

Τόσο ο 19χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου, όσο και ζεύγος με το 4 μηνών βρέφος τους που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και ο αδελφός και η μητέρα του θύματος, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο κ. Καφφάς ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η 38χρονη φαίνεται να μην έφερε τελικά ζώνη ασφαλείας όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο διερευνώνται «για να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα».

Συνελήφθη ο 19χρονος που οδηγούσε διπλοκάμπινο

Στο πλαίσιο διερεύνησης του σημερινού θανατηφόρο τροχαίου δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 38χρονης από τη Πάχνα, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 19χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top