ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίνας Κλεοβούλου! Αυτοκίνητο μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και της έκοψε το νήμα της ζωής – Δεν φορούσε ζώνη

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίνας Κλεοβούλου! Αυτοκίνητο μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και της έκοψε το νήμα της ζωής – Δεν φορούσε ζώνη

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος σήμερα το πρωί, όταν στο δρόμο Ερήμης – Πλατρών, παρά του χωριού Κυβίδες, συνέβη θανατηφόρο δυστύχημα.

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε η 38χρονη Μαρίνα Κλεοβούλου από την Πάχνα, η οποία ήταν επιβάτης σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 8:30, στον κύριο δρόμο Ερήμης-Πλατρών παρά το χωριό Κυβίδες.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφφά, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που επιχειρούσε να στρίψει στο δρόμο προς τις Κυβίδες, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη κατεύθυνση και να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαινε η 38χρονη και στο οποίο οδηγός ήταν ο αδελφός της και συνοδηγός η μητέρα της. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το όχημα που επέβαινε η 38χρονη αναποδογυρίστηκε και η ίδια βρήκε ακαριαίο το θάνατο.

Τόσο ο 19χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου, όσο και ζεύγος με το 4 μηνών βρέφος τους που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και ο αδελφός και η μητέρα του θύματος, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο κ. Καφφάς ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η 38χρονη φαίνεται να μην έφερε τελικά ζώνη ασφαλείας όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο διερευνώνται «για να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα».

Συνελήφθη ο 19χρονος που οδηγούσε διπλοκάμπινο

Στο πλαίσιο διερεύνησης του σημερινού θανατηφόρο τροχαίου δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 38χρονης από τη Πάχνα, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 19χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top