ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διπλό φονικό δείχνει η μυστήρια εξαφάνιση δύο γυναικών στη Λάρνακα – Τα αίματα που έφεραν αποκαλύψεις στις Αρχές

Διπλό φονικό δείχνει η μυστήρια εξαφάνιση δύο γυναικών στη Λάρνακα – Τα αίματα που έφεραν αποκαλύψεις στις Αρχές

Αντιμέτωποι με μία μυστήρια εξαφάνιση δύο γυναικών στη Λάρνακα και με τα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες ηλικίας 43ων και 33ων ετών από τη Ρωσία καταγγέλθηκε ότι απουσίαζαν από την οικία τους όπου διέμεναν στη Λάρνακα στις 17 Νοεμβρίου 2021.
Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν από 32χρονο Σύρο σε εξοχική κατοικία στον Μονιάτη, με τις Αρχές να προχωράνε στη σύλληψη του. Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι είχε μεταφέρει τις δύο γυναίκες στο εξοχικό αλλά όπως ισχυρίστηκε της είχε επιστρέψει στην οικία τους την ίδια ημέρα. Ο ύποπτος ωστόσο βρίσκεται υπό 7ημερη κράτηση από το περασμένο Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Εγκληματική ενέργεια

Οι νέες πληροφορίες που είχε ενώπιον της η Αστυνομία οδήγησαν και σε έρευνες στην εξοχική κατοικία, οι οποίες έφεραν νέα στοιχεία στο φως. Συγκεκριμένα κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της οικίας και σε επιστημονικές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι το αίμα ανήκει στη μία από τις δύο εξαφανισθέντες γυναίκες.

Από τη νέα εξέλιξη όλα οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και άλλα στοιχεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top