ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος για 18χρονη κόρη μεγιστάνα: Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Θρήνος για 18χρονη κόρη μεγιστάνα: Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Οι γονείς της πρόσφατα εμφναίστηκαν στο reality «Celebrity Wife Swap» και όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, δεν περνούν αρκετή ώρα με τα παιδιά τους, αφήνοντάς τα στο πολυπληθές προσωπικό τους.

Η 18χρονη κόρη τους λοιπόν, η Victoria Siegel, βρέθηκε αναίσθητη το Σάββατο που μας πέρασε, στην έπαυλη των γονιών της στην Φλόριντα. Λίγο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο παιδί από τα οκτώ συνολικά της πάμπλουτης οικογένειας. Το extravagant lifestyle τους έτυχε της διεθνούς προσοχής, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «The Queen Of Versailles». Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μάλιστα, αφορούσε την δημιουργία από τον πάμπλουτο μπαμπά της, David Siegel, μια έπαυλης 90 χιλιάδων τετραγωνικών, ακριβώς όπως οι Βερσαλίες.

queen of versailles

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπεύθυνου σερίφη της υπόθεσης: «Ο 80χρονος πατέρας του θύματος πληροφόρησε τους ερευνητές, πως θα κάνει επίσημη τοποθέτηση τις επόμενες ημέρες, αναφορικά με τον θάνατο της κόρης του. Προς το παρόν ζητά λίγο χρόνο για τον ίδιο».

0608-victoria-siegel-wftv_COM-01

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top