Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Δυστυχώς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «η κατάσταση όσον αφορά τις εξορμήσεις και τα ατυχήματα κατά την κυνηγετική περίοδο έχουν πυκνώσει. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη από τους λειτουργούς της Υπηρεσίας Θήρας». «Συνιστούμε την αυστηροποίηση των ελέγχων περί οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για αποτροπή παρόμοιων τραγικών και θανάσιμων ατυχημάτων στο μέλλον», προστίθεται.
Καλεί «την αστυνομία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας να βρουν τρόπους για πρόληψη τέτοιων περιστατικών, και να πραγματοποιηθούν επιτέλους αλλαγές στη νομοθεσία περί απόκτησης και κατοχής κυνηγετικού όπλου, με την ανάπτυξη μηχανισμών για συστηματικό έλεγχο για όλους όσους κατέχουν όπλα», και εκφράζει «τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου πατέρα».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




