Σοκ προκαλεί 32χρονη στην Ελλάδα - Επιχείρησε να κάψει ζωντανό 68χρονο

Σοκ προκαλεί 32χρονη στην Ελλάδα - Επιχείρησε να κάψει ζωντανό 68χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr μια 32χρονη γυναίκα από την Λίμνη επισκέφθηκε τον 68χρονο στο σπίτι του στο Αχλάδι. Για άγνωστο λόγο αφού τον έλουσε με οινόπνευμα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό.

Ο άνδρας για άγνωστο λόγο παρέμεινε στο σπίτι, παρά το σοβαρό της κατάστασής του ενώ μόλις χθες Πέμπτη 06/01 ζήτησε βοήθεια στο κέντρο υγείας. Άμεσα δόθηκε εντολή για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω της προχωρημένης κατάστασης των τραυμάτων ενώ λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 32χρονη αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE