Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Αναφορικά με την υπόθεση διερεύνησης δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως από την πρώτη στιγμή, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα έχει δώσει οδηγίες προς τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας.

Τα δείγματα έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 για να τύχουν περαιτέρω ανάλυσης, με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων ή παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.