Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Αναφορικά με την υπόθεση διερεύνησης δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως από την πρώτη στιγμή, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα έχει δώσει οδηγίες προς τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας.

Τα δείγματα έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 για να τύχουν περαιτέρω ανάλυσης, με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων ή παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.