Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τα δείγματα παικτών της ΑΕΚ - Οδηγίες για έρευνα από τη Χ. Γιαννάκη

Αναφορικά με την υπόθεση διερεύνησης δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως από την πρώτη στιγμή, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα έχει δώσει οδηγίες προς τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας.

Τα δείγματα έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 για να τύχουν περαιτέρω ανάλυσης, με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων ή παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE